Asociatia "Femeile pentru Actiuni Pozitive,Tolerantã si Educatie" a femeilor de afaceri din Romania

 
 
 

Proiecte

 

 STOP DISCRIMINARII BAZATE PE DIFERENTA DINTRE FEMEI SI BARBATI

Scop : Respectarea drepturilor femeilor, promovarea diverselor idei pozitive institutiilor centrale de stat din partea membrelor clubului de femei, al presedintelor acestora, sau la propunerea facuta de orice femeie din afara clubului si agreata de membrele clubului de femei din Romania.
Perioada de desfasurare : permanent

UNIREA EFORTURILOR ONG-URILOR PENTRU CREAREA UNOR PROGRAME IN TELEVIZIUNE

Unirea eforturilor ONG-urilor pentru crearea unor programe in televiziune, a jocurilor pe calculator, a articolelor si fotografiilor din presa cu o tinuta morala, educativa.
Perioada de desfasurare: permanent

STOP WOMEN !

Colaborare cu toate ONG-urile de femei din lume pentru o schimbare in Constitutie cu obligativitatea ca numarul de femei din Parlament, institutiile centrale de stat, armata, politie, judecatorii, parchet, sa fie 50%. In plus, se vrea o colaborare a tuturor ONG-urilor pentru votul uninominal.

SCOALA DE INITIERE IN AFACERI PENTRU MICII PRESTATORI DE SERVICII

GASIREA UNUI SEDIU ADECVAT PENTRU  ASOCIATIA F.A.P.T.E.

Sediul actual este intr-o casa privata si dorim finantatori cu participare la profit sau ajutoare, pentru un sediu cu dotare al clubului central de femei din Romania in Bucuresti, respectiv, o sala de minimum 200 de persoane, cu bufet, TV, video, statie amplificare cu microfon, si 5 sali de joc si alte 5 birouri minim. Sala clubului am dori sa fie un restaurant care sa mijloceasca si intilnirile dintre femei si barbati pe virste ( lunea pentru tineri, martea pentru cei intre 30-40 de ani, miercurea pentru cei intre 40-50 de ani, joi pentru cei intre 50-60 de ani, vinerea pentru cei de peste 60 de ani, simbata ziua de intilnire a tuturor femeilor indiferent de virsta, duminica program de restaurant pentru femei si invitatii lor , " WOMEN'S CLUB " , servit numai de femei, si cu program artistic specific romanesc oferit de femei, ca atractie turistica, urmind noaptea cu cazino.
-Extinderea retelei de cluburi in toata tara.

AFILIEREA ASOCIATIEI F.A.P.T.E.-A.F.A.R. LA WANGO

AFILIEREA F.A.P.T.E. LA UNIFERO
Afilierea asociatiei FAPTE cu UNIFERO – asociatie internationala a femeilor romance de pretutindeni.